Covoare bucatarie - Covoare ieftine
Meniu
Coșul dvs.

Covoare bucatarie

Model: CN12
Covorul de bucatarie Cats Lover format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de buc..
79.00 Lei
Model: CN08
Covorul de bucatarie Good Day format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de bucat..
79.00 Lei
Model: CN06
Covorul de bucatarie Happy Kitchen format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de ..
79.00 Lei
Model: CN04
Covorul de bucatarie Kitchenware format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de bu..
79.00 Lei
Model: CN10
Covorul de bucatarie Tableware format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de buca..
79.00 Lei
Model: CN11
Covorul de bucatarie Welcome format din doua bucati este o alegere practica si functionala pentru a imbunatati aspectul si confortul bucatariei tale. Setul este compus din doua bucati separate, fiecare avand dimensiuni adecvate pentru a se potrivi in diferite zone ale bucatariei.Covorul de bucata..
79.00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)