Paturi Cocolino Cu Blanita
Meniu
Coșul dvs.

Paturi Cocolino Cu Blanita

Model: PF807
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura cocolino cu blanita Blue Flower va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Blue Flower poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii cocolino cu blanita Blue Flower este rezistenta la spalaturi rep..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF806
Patura cocolino cu blanita Dory va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Dory poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in noptile racoroase...
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF810
Patura cocolino cu blanita Flamingo are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta mici flamingo colorati. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Flamingo poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii cocolino cu blanita este rezisten..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF800
Patura Cocolino cu Blanita Krissy poate fi folosita atat pentru a imbraca patul cat si pentru confortul personal in noptile racoroase. Patura cocolino Krissy este are ocombinatie de culori calde, cu o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Decoreaza patul sau canapeaua din living cu aj..
129,00 Lei 159,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)