Paturi Cocolino Cu Blanita
Meniu
Coșul dvs.

Paturi Cocolino Cu Blanita

Model: PF807
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura cocolino cu blanita Blue Flower va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Blue Flower poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii cocolino cu blanita Blue Flower este rezistenta la spalaturi rep..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF770
Patura cocolino cu blanita Diamond Heart prezinta un model cu inimi in nuanta de rosu stralucitor. Patura cocolino Diamond Heart va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Dia..
119,00 Lei 149,00 Lei
Model: PF806
Patura cocolino cu blanita Dory va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Dory poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in noptile racoroase...
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF810
Patura cocolino cu blanita Flamingo are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta mici flamingo colorati. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Flamingo poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii cocolino cu blanita este rezisten..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF773
Patura cocolino cu blanita Flow are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino Flow prezinta mici flori colorate. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Flow poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii cocolino cu blanita este rezistenta la ..
119,00 Lei 149,00 Lei
Model: PF758
Patura cocolino cu blanita Heart Gift va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Heart Gift poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in noptil..
119,00 Lei 149,00 Lei
Model: PF800
Patura Cocolino cu Blanita Krissy poate fi folosita atat pentru a imbraca patul cat si pentru confortul personal in noptile racoroase. Patura cocolino Krissy este are ocombinatie de culori calde, cu o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Decoreaza patul sau canapeaua din living cu aj..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF815
Patura cocolino cu blanita Pollina va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Pollina poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in noptile raco..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF809
Patura cocolino cu blanita Purple are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Purple poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii cocolino cu blanita este rezistenta la spalaturi repetate. Patura cocolino cu blanita Purple es..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF816
Patura cocolino cu blanita Soraia prezinta un model cu pene. Patura cocolino Soraia va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Soraia poate fi folosita pentru a imbraca patul ..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: PF769
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura cocolino cu blanita Squar va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Squar poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii cocolino cu blanita Squar este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiune..
119,00 Lei 149,00 Lei
Model: PF761
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura cocolino cu blanita Two Hearts va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Two Hearts poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii cocolino cu blanita Two Hearts este rezistenta la spalaturi repeta..
119,00 Lei 149,00 Lei
Model: PF811
Patura cocolino cu blanita Zebra prezinta un model clasic in nuante de alb si negru. Patura cocolino Zebra va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Zebra poate fi folosita p..
129,00 Lei 159,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)