Set Cuvertura Pat si Lenjerie de Pat
Meniu
Coșul dvs.

Set Cuvertura Pat si Lenjerie de Pat

Model: CLS55
Ofera un aspect elegant si completeaza decorul camerei cu ajutorul setului format din cuvertura si lenjerie de pat Gilona. Design-ul setului Gilona improspateaza ambianta si ofera exclusivitate caminului mult visat, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Cuvertura pat Gilona ..
229.00 Lei 269.00 Lei
Model: CLS66
Decorati dormitorul cu setul de cuvertura si lenjerie de pat Giorgia. Design-ul setului Giorgia improspateaza ambianta si ofera exclusivitate caminului mult visat, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Cuvertura pat Giorgia este compusa din 5 piese, iar lenjeria de pat din 6..
229.00 Lei 269.00 Lei
Model: CLS50
Decorati dormitorul cu setul de cuvertura si lenjerie de pat Red Stars. Design-ul setului Red Stars improspateaza ambianta si ofera exclusivitate caminului mult visat, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Cuvertura pat  Red Stars este compusa din 5 piese, iar lenjeria de pa..
229.00 Lei 269.00 Lei
Model: CLS67
Decorati dormitorul cu setul de cuvertura si lenjerie de pat Ariadna. Design-ul setului Ariadna improspateaza ambianta si ofera exclusivitate caminului mult visat, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Cuvertura pat este compusa din 5 piese, iar lenjeria de pat din 6 pie..
229.00 Lei 269.00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)