Lenjerii de pat Damasc
Meniu
Coșul dvs.

Lenjerii de pat Damasc

Lenjeria de pat din damasc este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale de bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata, cu un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire si spalari repetate. Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine acasa!

Model: DAMASC 8
Lenjeria de pat din damasc Light Green este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Light Green are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de de..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 6
Lenjeria de pat din damasc Lila este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Lila are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la at..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 7
Lenjeria de pat din damasc Orange este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Orange are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 12
Lenjeria de pat din damasc Pink este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Pink are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la at..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 15
Lenjeria de pat din damasc Purple este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Purple are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 34
Lenjeria de pat din damasc Cremy este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Cremy are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 31
Lenjeria de pat din damasc Grey Touch este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Grey Touch are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de ..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 33
Lenjeria de pat din damasc Mauve este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Mauve are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 30
Lenjeria de pat din damasc Mustard este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Mustard are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delica..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 32
Lenjeria de pat din damasc Porto este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Porto are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete..
149,00 Lei 169,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)