Lenjerii de pat Damasc
Meniu
Coșul dvs.

Lenjerii de pat Damasc

Lenjeria de pat din damasc este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale de bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata, cu un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire si spalari repetate. Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine acasa!

Model: DAMASC 20
Lenjeria de pat din damasc Browny este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Browny are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 8
Lenjeria de pat din damasc Light Green este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Light Green are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de de..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 6
Lenjeria de pat din damasc Lila este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Lila are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la at..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 7
Lenjeria de pat din damasc Orange este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Orange are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 12
Lenjeria de pat din damasc Pink este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Pink are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la at..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 15
Lenjeria de pat din damasc Purple este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Purple are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 13
Lenjeria de pat din damasc Rosa este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Rosa are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la at..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 1
Lenjeria de pat din damasc White este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc White are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la ..
149,00 Lei 169,00 Lei
Model: DAMASC 14
Lenjeria de pat din damasc Yellow este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale din bumbac 100%, tesatura realizata din fabrica, lineara, ci nu imprimata. Lenjeria damasc Yellow are un aspect usor lucios, ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete l..
149,00 Lei 169,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)