Livrare si Transport (vreaupromotii.ro)
Meniu
Coșul dvs.

Livrare si Retur

Plata&Livrare


Produsele noastre se adreseaza tuturor clientilor de pe teritoriul Romaniei.

Expeditia comenzilor se face prin curierat rapid in 2-4 zile lucratoare, oriunde in tara, fara a percepe km suplimentari.

Livrarea se efectueaza direct la adresa indicata de client in momentul plasarii comenzii.

Pretul taxei de transport  este 20Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 399 lei TRANSPORTUL ESTE GRATUIT .

Pentru clientii din strainatate noi oferim optiunea de a trimite comanda unei cunostinte aflate pe teritoriul Romaniei, apoi aceasta sa va trimita coletul prin alte firme specializate in transport international.Returul produselor / Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

·       ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

·       ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.


Pentru a schimba un produs ne puteti suna la numarul 0755.010.630 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00.


 

SCHIMBUL UNUIA SAU MAI MULTOR PRODUSE

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN, (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).Ne straduim ca returnarea banilor sa se faca in maxim 3 zile de la primirea returului. 


 

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.

ATENTIE:  

  1. Ambalati produsele suplimentar intr-o folie sau cutie pentru a nu lipi curierul etichete pe ambalajele produselor (retururile neambalate corespunzator vor fi refuzate).

  2. Expediati returul printr-o firma de curierat sau prin posta romana.


 

1. pentru a returna un produs se va  completa formularul de retur aflat mai jos.


 

CUM PROCEDEZ SA TRIMIT RETURUL?

VA RECOMANDAM SA VERIFICATI PRODUSELE PRIMITE IMEDIAT CE LE-ATI RECEPTIONAT. Plangerile inregistrate mai tarziu de 14 zile de la receptionarea comenzii nu vor mai fi luate in considerare.


 

6. plasand o comanda pe site-ul nostru si acceptand termenii si conditiile in momentul plasarii comenzii, se intelege ca ati citit descrierile produselor inainte de a le comanda.


 


5. daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

4. daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.


 

3.  in cazul produselor defecte, acestea se pot returna doar daca aveti toate ambalajele cu care ati primit produsele (husa/cutie, carton, fotografie). Recomandam sa verificati produsele in momentul primirii inainte de a arunca ambalajele produselor.


 

2.  toate produsele trebuie sa fie insotite de toate ambalajele (husa/cutie, carton, fotografie), in cazul in care trimiteti retur produsele fara ambalaje acestea va vor fi trimise inapoi pe cheltuiala dvs.


 

1. puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, care nu mai pot fi revandute.


 

RETURNAREA PRODUSELOR


 

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. 
In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate.


Taxa perceputa pentru acest schimb este de 30Lei, fiind suportata de catre client.