Noutati
Meniu
Coșul dvs.

Noutati

Model: HSF67
Husa de pat Birds Feather este realizata din bumbac finet si este compusa din 3 piese: husa de pat si 2 fete de perna. Husa de pat cu elastic Birds Feather are dimensiunea de 180x200 cm si este potrivita pentru un pat dublu. Husa de pat bumbac finet imbraca perfect salteaua, atat pe fata cat si pe l..
69,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF807
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura cocolino cu blanita Blue Flower va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Blue Flower poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii cocolino cu blanita Blue Flower este rezistenta la spalaturi rep..
129,00 Lei 159,00 Lei
Model: HSF124
Husa de pat Blue Princess este realizata din bumbac finet si este compusa din 3 piese: husa de pat si 2 fete de perna. Husa de pat cu elastic Blue Princess are dimensiunea de 180x200 cm si este potrivita pentru un pat dublu. Husa de pat bumbac finet imbraca perfect salteaua, atat pe fata cat si pe l..
69,00 Lei 99,00 Lei
Model: CBN154
Lenjeria de pat Buchet este realizata din bumbac finet si este compusa din 6 piese: cearceaf pilota, cearceaf de pat si 4 fete de perna. Lenjeria de pat din bumbac finet Buchet se remarca printr-o vasta paleta de culori si modele. Textura lenjeriei de pat este una fina, neteda si confortabila o..
119,00 Lei 139,00 Lei
Model: CBN135
Lenjeria de pat Butterflies on Flowers este realizata din bumbac finet si este compusa din 6 piese: cearceaf pilota, cearceaf de pat si 4 fete de perna. Lenjeria de pat din bumbac finet Butterflies on Flowers se remarca printr-o vasta paleta de culori si modele. Textura lenjeriei de pat este una fin..
119,00 Lei 139,00 Lei
Model: CBN147
Lenjeria de pat Casiana este realizata din bumbac finet si este compusa din 6 piese: cearceaf pilota, cearceaf de pat si 4 fete de perna. Lenjeria de pat din bumbac finet Casiana se remarca printr-o vasta paleta de culori si modele. Textura lenjeriei de pat este una fina, neteda si confortabila ofer..
119,00 Lei 139,00 Lei
Model: SGL71
Lenjeria de pat Chien este realizata din bumbac satinat. Lenjeria de pat din bumbac satinat Chien este rezistenta la utilizari indelungate, iar culorile lenjeriei de pat nu isi vor pierde din intensitate. Tesatura lenjeriei de pat Chien ramane la fel de rezistenta. Lenjeria de pat bumbac satinat est..
95,00 Lei 129,00 Lei
Model: HN113
Aceasta cuvertura de pat va oferi un aspect elegant si o schimbare rapida in fiecare camera sau dormitor. Cuvertura Circles va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Circles este compusa din 5 piese si este re..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: SGL63
Lenjeria de pat Coeur Rose este realizata din bumbac satinat. Lenjeria de pat din bumbac satinat Coeur Rose este rezistenta la utilizari indelungate, iar culorile lenjeriei de pat nu isi vor pierde din intensitate. Tesatura lenjeriei de pat Coeur Rose ramane la fel de rezistenta. Lenjeria de pat bum..
95,00 Lei 129,00 Lei
Model: CAF201
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Azalea este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea si nu vei da gre..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF204
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Bailley este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Bailley si ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF205
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Barbara este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Barbara si ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF202
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Bea este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Bea si nu vei ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF206
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Belinda este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Belinda si ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF207
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Belladonna este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Belladon..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF208
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Benedicta este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Benedicta..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF209
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Berda este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Berda si nu ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF213
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Bernice este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Bernice si ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF210
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Berta este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Berta si nu ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF211
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Bertina este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Bertina si ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF212
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Betina este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Betina si n..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF214
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Betty este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Betty si nu ..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF203
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Bianca este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Bianca si n..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: CAF215
Fie ca vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, fie ca te gandesti la tine, cuvertura de par din catifea Blandina este cadoul ideal. Vrei sa adaugi o nota de eleganta dormitorului tau sau iti doresti confort si atingere delicata pielii tale? Alege setul de cuvertura din catifea Blandina s..
179,00 Lei 219,00 Lei
Model: POB261
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Bridget este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste reziste..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB262
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Brunella este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezist..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB271
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Bucura este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezisten..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB263
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Calista este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste reziste..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB270
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Cara este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezistenta..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB269
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Carmina este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste reziste..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB268
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Catalina este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezist..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB267
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Cecilia este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste reziste..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB265
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Claryssa este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezist..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB264
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Consuela este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezist..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: POB266
Setul cuvertura pat cu 4 fete de perna Isabella este realizat dintr-o tesatura polibumbac care imbina armonios calitatile celor doua fibre. Naturaletea, rezistenta si blandetea firului de bumbac sunt completate avantajos de prezenta fibrei sintetice care reduce gradul de sifonare, mareste rezist..
165,00 Lei 199,00 Lei
Model: HN31
Cuvertura pat din bumbac Afina este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Afina este rezistenta la spalari repetate. Modelul cuverturii ofera eleganta camerei, iar pernele decorative vor aduce un plus de confort si rafinament.Pachetul cuverturii de pat contine 5..
139,00 Lei 169,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 689 (20 pagini)