Vezi ofertele noastre de 1 + 1 GRATIS
pentru cuverturi!

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. 
In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate.


 

RETURNAREA PRODUSELOR


 

1. puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, care nu mai pot fi revandute.


 

2.  toate produsele trebuie sa fie insotite de toate ambalajele (husa/cutie, carton, fotografie), in cazul in care trimiteti retur produsele fara ambalaje acestea va vor fi trimise inapoi pe cheltuiala dvs.


 

3.  in cazul produselor defecte, acestea se pot returna doar daca aveti toate ambalajele cu care ati primit produsele (husa/cutie, carton, fotografie). Recomandam sa verificati produsele in momentul primirii inainte de a arunca ambalajele produselor.


 

4. daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.


5. daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).


 

6. plasand o comanda pe site-ul nostru si acceptand termenii si conditiile in momentul plasarii comenzii, se intelege ca ati citit descrierile produselor inainte de a le comanda.


 

VA RECOMANDAM SA VERIFICATI PRODUSELE PRIMITE IMEDIAT CE LE-ATI RECEPTIONAT. Plangerile inregistrate mai tarziu de 14 zile de la receptionarea comenzii nu vor mai fi luate in considerare.

CUM PROCEDEZ SA TRIMIT RETURUL?


 

1. pentru a returna un produs se va  completa formularul de retur aflat mai jos.


 

  1. Ambalati produsele suplimentar intr-o folie sau cutie pentru a nu lipi curierul etichete pe ambalajele produselor (retururile neambalate corespunzator vor fi refuzate).

  2. Expediati returul printr-o firma de curierat sau prin posta romana.

ATENTIE:  

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.


 

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN, (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).Ne straduim ca returnarea banilor sa se faca in maxim 3 zile de la primirea returului. 

SCHIMBUL UNUIA SAU MAI MULTOR PRODUSE


 

Pentru a schimba un produs ne puteti suna la numarul 0755.010.630 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00.

Taxa perceputa pentru acest schimb este de 30Lei, fiind suportata de catre client.