Termeni si conditii (vreaupromotii.ro)
Meniu
Coșul dvs.

Termeni si Conditii

Monta Design SRL J40/8809/2012 RO30495840 Str. Maior Atanase Ionescu nr 5A,Parter Bucureşti, Sector 2

Folosirea websiteului se refera la vizitarea websiteului si cumpararea de produse prezentate in website. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor Monta Design SRL.

Toate imaginile de pe websiteul casasicopilul.ro sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de realitate. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite in realitate din cauza monitorului sau a aparatului de fotografiat. Incercam sa prezentam produsele intr-o maniera care sa redea cat mai bine realitatea, insa nu garantam diferentele de culoare.

Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la inregistrarea unei comenzi. Nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea datelor. Ne asumam dreptul de a anula o comanda in cazul in care ne-au fost furnizate date incorecte.

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se  recomanda citirea cu atentie a acestora. Monta Design SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.


Acest magazin virtual este intretinut si administrat de Monta Design SRL. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.casasicopilul.ro, va fi denumita Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.casasicopilul.ro, vor fi denumite in continuare continut.


Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea Monta Design SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Monta Design SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului casasicopilul.ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Monta Design SRL.


Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Monta Design SRL, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Monta Design SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului casasicopilul.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Monta Design SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Monta Design SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ulu casasicopilul.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul casasicopilul.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului casasicopilul.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Monta Design SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site www.casasicopilul.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii.