Cuverturi pat
Meniu
Coșul dvs.

Cuverturi pat

Model: PF601
Patura pufoasa cocolino Beautiful are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta trandafiri mari colorati. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Beautiful poate fi folosita si pentru a imbraca patul. Culoarea paturii pufoase cocolino este r..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF610
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura pufoasa cocolino Bia va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Bia poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii pufoase cocolino este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiune patura cocolino..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF614
Patura pufoasa cocolino Blanka va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Blanka poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in noptile racoroase..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: HN49
Cuvertura pat din bumbac Blue Elegance este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Blue Elegance  este rezistenta la spalari repetate. Pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Daca iti doresti sa ai un dormitor cu stil și bun gust, cuvertura de pat ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: PF611
Patura cocolino subtire Blue Heart prezinta un model cu fluturi in culori stralucitoare. Patura pufoasa cocolino Blue Heart va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Blue Hea..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: HN72
Cuvertura Bright Flowers va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Bright Flowers este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Bright Flowers  este rezistenta la spa..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: PF620
Patura cocolino subtire Brizo prezinta un model cu fluturi intr-o paleta mare de culori. Patura pufoasa cocolino Brizo va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Brizo poate f..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF600
Patura pufoasa cocolino Butterfly are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta mici fluturi colorati. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Butterfly poate fi folosita si pentru a imbraca patul. Culoarea paturii pufoase cocolino este rezi..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF618
Patura pufoasa cocolino Butterfly Tree va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Butterfly Tree poate fi folosita pentru a imbraca patul dar si pentru confortul personal in n..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF616
Patura cocolino subtire Calida prezinta un model cu buchete de trandafiri plini de culoare. Patura pufoasa cocolino Calida va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Calida po..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF619
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura pufoasa cocolino Canace va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Canace poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii pufoase cocolino este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiune patura co..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF639
Patura pufoasa cocolino Canens are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta mici stelute pline de culoare. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Canens poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii pufoase cocolino Canens este rezi..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF624
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura pufoasa cocolino Cardea va fi potrivita pentru serile racoroase. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Cardea poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii pufoase cocolino Cradea este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiu..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF632
Patura pufoasa cocolino Carolina are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino Carolina prezinta mici inimioare albe. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Carolina poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii pufoase cocolino Carolina este..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF641
Patura cocolino subtire Castalia prezinta un model cu fluturi in 2 culori. Patura pufoasa cocolino Castalia va aduce un plus de culoare si originalitate dormitorului, reprezentand un element important in design-ul lui, prin forma, culoare si modelul imprimat. Patura cocolino Castalia poate fi folosi..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF613
Patura pufoasa cocolino Chinese are o textura moale si fina, potrivita pentru serile reci. Modelul paturii cocolino prezinta mici modele chinezesti. Pentru protejarea lenjeriei de pat, patura cocolino Chinese poate fi cea mai potrivita alegere. Culoarea paturii pufoase cocolino este rezistenta la sp..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: PF714
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura pufoasa cocolino Circle va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Circle poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii pufoase cocolino este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiune patura ..
69,00 Lei 179,00 Lei
Model: PF630
Cu o textura moale, fina si foarte placuta la atingere, patura pufoasa cocolino Craita va fi potrivita pentru serile reci. Pentru a proteja lenjeria de pat, patura cocolino Craita poate fi alegerea ideala. Culoarea paturii pufoase cocolino Craita este rezistenta la spalaturi repetate.Dimensiune pa..
59,00 Lei 99,00 Lei
Model: HN18
Cuvertura pat din bumbac Abby este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Abby este rezistenta la spalari repetate. Pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Decoreaza dormitorul cu eleganta cuverturei de pat din bumbac Abby.  Pachetul cuvert..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN28
Cuvertura pat din bumbac Abigail este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Abigail este rezistenta la spalari repetate. Modelul cuverturii ofera eleganta camerei, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare.Pachetul cuverturii de pat contine 5..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN37
Cuvertura de pat din bumbac Abigel este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat  Abigel este rezistenta la spalari repetate. Pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare. Daca iti doresti sa ai un dormitor cu stil și bun gust, cuvertura de pat Abigel este..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN80
Cuvertura Adelais va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Daca iti doresti sa ai un dormitor cu stil și bun gust, cuvertura de pat Adelais este alegerea perfecta.Cuvertura pat din bumbac Adelais este compusa din 5 piese ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN90
Infrumuseteaza camera si adauga o pata de culoare cu ajutorul cuverturii de pat Agafia. Cuvertura Agafia va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Agafia este compusa din 5 piese si este realizata ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN97
Cuvertura Agota va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Agota este compusa din 5 piese si este realizata din bumbac 100%. Cuvertura de pat Agota este rezistenta la spalari repetate. Pernele decor..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN88
Adauga un strop de culoare dormitorului tau cu ajutorul cuverturii de pat Air Baloon. Cuvertura Air Baloon va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Air Baloon este compusa din 5 piese si este real..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: HN107
Aceasta cuvertura de pat de calitate va oferi un aspect fermecator si o schimbare rapida in fiecare camera sau dormitor. Cuvertura Allea va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac Allea este compusa..
129,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST707
Ofera un aspect elegant si completeaza decorul camerei cu ajutorul cuverturii de pat Arina. Cuvertura pat Arina este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului. Cuvertura de pat Arina este rezistenta la spalari repetate. ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST719
Cuvertura de pat Beads Hearts contureaza perfect un decor remarcabil in orice dormitor. Cuvertura pat Beads Hearts este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cu un design deosebit si elegant cuvertura de pat Beads Hearts va fi accesoriul perfect pentru dormitorul tau si va protej..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST700
Cuvertura de pat Beatris contureaza perfect un decor remarcabil in orice dormitor. Cuvertura pat Beatris este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cu un design deosebit cuvertura de pat Beatris va fi accesoriul perfect pentru dormitorul tau si va protejeaza lenjeria de pat impot..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST716
Adauga o pata de culoare dormitorului tau cu ajutorul cuverturii de pat din bumbac satinat Berenice. Cuvertura de pat Berenice va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului. Cuvertura pat Berenice este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cuverturile sunt acc..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST708
Decorati dormitorul cu aceasta cuvertura pentru pat, nota de eleganta pe care o cautati. Culorile vii improspateaza ambianta si ofera exclusivitate caminului mult visat, iar pernele decorative creaza senzatia de confort si relaxare.Compozitie : Bumbac SatinatDescriere:     210 x 230 cm ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST724
Ofera un aspect elegant si completeaza decorul camerei cu ajutorul cuverturii de pat Black Music. Cuvertura pat Black Music este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cuvertura de pat protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului pe tot parcursul zilei sau in per..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST706
Daca albastrul este culoarea preferata atunci cuvertura de pat Blue Roses este alegerea potrivita pentru a decora patul din dormitor. Cuvertura Blue Roses va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului. Cuvertura pat din bumbac satinat Blue Roses este compusa din 3 piese. Cuvertur..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST717
Daca albastrul este culoarea preferata atunci cuvertura de pat Blue Stars este alegerea potrivita pentru a decora patul din dormitor. Cuvertura Blue Stars va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului omniprezent si, in plus, patul va fi aranjat imediat. Cuvertura pat din bumbac ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST705
Adauga un strop de culoare dormitorului tau cu ajutorul cuverturii de pat din bumbac satinat Butterflies. Cuvertura Butterflies va protejeaza lenjeria de pat impotriva decolorarii si a prafului. Cuvertura pat Butterflies este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cu un design deo..
139,00 Lei 169,00 Lei
Model: ST703
Cuvertura de pat Cherry Lips contureaza perfect un decor remarcabil in orice dormitor. Cuvertura pat Cherry Lips este compusa din 3 piese si este realizata din bumbac satinat. Cu un design deosebit cuvertura de pat Cherry Lips va fi accesoriul perfect pentru dormitorul tau si va protejeaza lenjeria ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 199 (6 pagini)