Icoane pe lemn | Icoana Maicii Domnului
Meniu
Coșul dvs.

Icoane pe lemn | Icoana Maicii Domnului

Model: GR40-008
Icoana pe lemn cu Maica Domnului Amolintos- Neintinata poate fi daruita cadou de casa noua sau cu ocazia diferitelor momente festive din viata celor dragi. Icoana Maicii Domnului are dimensiunea de 19x26 cm. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la car..
89.00 Lei
Model: GR50-008
Fii unic! Ofera un cadou special familiei tale, prietenilor tai sau de ce nu colegilor tai. Icoana pe lemn cu Maica Domnului Amolintos este o icoana importanta ce orice crestin trebuie sa o aiba in casa. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa iti i..
119.00 Lei
Model: GR40-022
Icoana pe lemn cu Maica Domnului Axionita poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana Maicii Domnului Axionita are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana pe lemn care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intel..
89.00 Lei
Model: GR50-022
Alege sa oferi cel mai frumos cadou de casa noua prietenilor sau familiei tale. Icoana pe lemn Maica Domnului este icoana care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelepciune este ideala pentru orice camin. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa i..
119.00 Lei
Model: GR40-509
Icoana pe lemn cu Maica Domnului cu Pruncul poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana Maicii Domnului cu Pruncul are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana pe lemn care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intele..
89.00 Lei
Model: GR50-509
Icoana pe lemn cu Maica Domnului cu Pruncul poate fi daruita cadou de casa noua sau cu ocazia diferitelor momente festive din viata celor dragi. Icoana Maicii Domnului cu Pruncul are dimensiunea de 30x40 cm. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa i..
119.00 Lei
Model: GR40-007
Icoana pe lemn cu Maica Domnului din Vladimir poate fi daruita cadou de casa noua sau cu ocazia diferitelor momente festive din viata celor dragi. Icoana Maicii Domnului din Vladimir are dimensiunea de 19x26 cm. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care..
89.00 Lei
Model: GR40-412
Icoana pe lemn cu Maica Domnului Dulcea Sarutare poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana Maicii Domnului Dulcea Sarutare are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana pe lemn care sa ne aminteasca de iubire, bun..
89.00 Lei
Model: GR40-625
Icoana pe lemn cu Maica Domnului poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana Maicii Domnului Dulcea Sarutare are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelepciune este id..
89.00 Lei
Model: GR50-412
Alege sa oferi cel mai frumos cadou de casa noua prietenilor sau familiei tale. Icoana pe lemn Maica Domnului Dulce Sarutare este icoana care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelepciune este ideala pentru orice camin. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul ..
119.00 Lei
Model: GR50-625
Alege sa oferi cel mai frumos cadou de casa noua prietenilor sau familiei tale. Icoana pe lemn Maica Domnului este icoana care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelepciune este ideala pentru orice camin. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa i..
119.00 Lei
Model: GR40-801
Icoana pe lemn cu Mantuitorul Pantocrator poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana pe lemn cu Mantuitorul are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelepciun..
89.00 Lei
Model: GR40-001
Icoana pe lemn cu Mantuitorul Pantocrator poate fi daruita cadou de casa noua sau cu ocazia diferitelor momente festive din viata celor dragi. Icoana pe lemn cu Mantuitorul are dimensiunea de 19x26 cm. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa iti in..
89.00 Lei
Model: GR40-010
Icoana pe lemn cu Sfantul Mare Mucenic Gheorghe poate fi daruita cadou de casa noua sau cu ocazia diferitelor momente festive din viata celor dragi. Icoana pe lemn cu Sfantul Gheorghe are dimensiunea de 19x26 cm. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la..
89.00 Lei
Model: GR50-010
Fii unic! Ofera un cadou special familiei tale, prietenilor tai sau de ce nu colegilor tai. Icoana pe lemn cu Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este o icoana importanta ce orice crestin trebuie sa o aiba in casa. Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa iti i..
119.00 Lei
Model: GR40-704
Icoana pe lemn cu Tanguirea Maicii Domnului poate fi cadoul ideal pentru o familie proaspat casatorita, cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia  botezului. Icoana Maicii Domnului are dimensiunea de 19x26 cm. O icoana pe lemn care sa ne aminteasca de iubire, bunatate si intelep..
89.00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)